Assalamualaikum. Hi for photobook lover. Ada sesiapa berkenan 8x8 Imagewrap hardcover 60 pages ? Biasa opi buat 40 pages kan? Kali ni , opi nak kasi 60 pages punya. Hah, banyak kot.
RM120 sahaja. Harga boleh runding lagi for serious buyer :) TQ

Do contact me at personal mesej or email me at sitisorfienasyasha@gmail.com
Assalamualaikum! Ha semua. Lama juga opi tak update blog kan. hehehe. busy nokkk, lepas tu tak ada idea langsung nak update pasal apa. Padahal banyak benda boleh share.

Okay, sebelum gerak pergi kerja, opi luangkan masa sedikit lah depan lappy nak update blog. Opi nak bercerita sedikit pasal business card . Haritu opi dah buat business card opi , tapi font dia kecik sangat, yela, first time buat, terlupa nak ambil perhatian lebih pada size font :D So opi decide nak buat baru business card opi, 

So ... tadaaaa, ni design baru business card opi. Macam mana? Colorfull kan font dia. Opi suka. hehehehe. Excelly, design tu, memang sedia ada dah, ramai dah guna design ni, opi tertarik pada kaler2 dan perkataan ART DESIGN tu, sbb opi memang dari fakulti art and design but in department photography. Tu yang teruja skit bila nampak perkataan yang opi suka. Hahaha. Opi tukar details je, yang lain opi kekal kan. Opi just nak simple but menarik. Ni pun saje saje je nak print. Bak kata orang tukar selera :D

Credit to owner design. Thanks for the design :) Okay , itu sahaja opi nak share. hehe. Kalau ada sesiapa nak tanya pasal business card, opi pm tepi (sitisorfienasyasha@gmail.com) . Thanks for reading.