About Light Sensation

“The Nightscape of Light Sensation – Love Series” is an unique, colorful and mesmerizing event, which is partnered with Malaysia Agro Exposition Park, Serdang (“MAEPS”), will be held from 7 September 2016 until 17 September 2016 and located at MAEPS.

The event will showcase a total of 30,000 Light Emitting Diode (“LED”) white roses and 708 handheld LED roses will be lighted in relay. The event will break the Guinness World Record as “The Most LED Lights Lit in Relay” and aims to promote Malaysia internationally and bring worldwide recognition to the country.

During this event at MAEPS, 30,000 LED white roses will be planted on the ground to form the shape of a hibiscus, which symbolizes Malaysia’s national flower. This event aims to promote unity, as well as to celebrate Malaysia’s Independence Day on 31 August 2016, and Malaysia Day on 16 September 2016. White colored LED roses are the symbols of purity, love, hope, the casting away of fears and as light during times of darkness. The event also aims to promote charity to help the orphanage. The event aims to create a harmonious atmosphere by promoting love and care towards all walks of life regardless of age, gender, race, culture and language.

Light Sensation starts at 5.00 p.m. daily and visitors are welcome to take photographs of the LED white roses, whilst accompanied by music to create a warm ambience. The breathtaking view under open skies will inspire the imagination and promote joy and love among its visitors with its awe-inspiring scenery. There will also be other exciting activities for visitors such as a Ferris wheel, a lookout tower, escape zones, food trucks, as well as souvenir stations.


  • September 7 -17, 2016
  • 5:00PM – 12:00AM
  • ADULT: RM20    |     CHILDREN : RM5 (12 years old and under)    | EARLY BIRD PRICE : RM16.00  (Purchase before 6/9/2016)
  • Malaysia Agro Exposition Park, Serdang (MAEPS)

* All tickets purchased online are subject to an additional RM3.50 processing fee.
* Tickets are also available at all 7-Eleven outlets in Klang Valley & Negeri Sembilan* (while stocks last).
* Tickets are only available from mid-August onwards.


Assalamualaikum, Harini opi nak join bloglist akak lyssa kita ni :) Yang mana nak join tu, cepat cepat join tau, hari ni last, pada jam 11:59pm


3 entry yang menarik perhatian opi dalam blog kak lyysaa ialah :

  1. http://www.lyssasecret.com/2015/12/30-keajaiban-selawat-ke-atas-nabi.html
  2. http://www.lyssasecret.com/2012/06/90-fakta-tentang-lelaki-yang-perempuan.html
  3. http://www.lyssasecret.com/2012/04/10-hadiah-yang-sering-dilupakan-untuk.html

Top entry , 




Assalamualaikum. Harini opi ada sedikit masa lapang . Opi nak buat sedikit review mengenai mini photobook. 

Before that, opi nak bagitahu ni, opi ada buat SALES photobook kalau korang terdetik kat hati nak beli mini photobook macam opi ni :) Jom kita lihat dengan lebih lanjut !


Mini photobook ni size dia 6x6 inci sahaja tau. Memang mini dan comel comel je tau, memang sesuai untuk buat present photobook, like dalam photobook korang taruk gambar kawan korang dengan korang. Segala memori indah dan sedih korang buku kan dan terbitkan menjadi photobook. Tak puas tau kadang-kadang tu tengok gambar dalam lappy, bila dah print jadi photobook, seronok pulak, boleh belek-belek bila2 masa sahaja je tau ! Tak perlu nak buka hp or lappy korang nak throwback :D

Opi selalu hadiahkan pada kawan opi kalau opi dengan dia ada banyak gambar, lepas tu, opi susun elok elok dalam photobook, opi print :) Jom usha photobook yang opi design sendiri untuk kawan opi nih :)







Gambar atas ni, kitaorang sambut birthday sama-sama. Birthday opi (tudung hitam+baju mickey) 31 julai. Birthday kawan opi (pakai topi+pashmina purple biru) tu 1 ogos, sebelah2 je kan? tu yang classmate kitaorg buat surprise ! Yeayy, First time kena tepung semua tu. hehehe. Birthday paling best bagi opi ! 

Rasa seronok kan bila tengok gambar kita dengan kawan-kawan dalam photobook . Betul , tak tipu, memang seronok, rasa nak cium cium je photobook tu. Kadang-kadang gelak sorang2 bila tengok gambar lama. Hehehe

Kalau korang nak usha pakej dan sales yang opi buat, boleh tengok kat SINI . Cepat beli sebelum terlambat! Photobook ni macam - macam boleh buat tau, wedding photobook, baby album, graduation album, mini portfolio, travel photobook dan banyak lagi! Siapa cepat dia dapat ! Jom usha SINI

Terima Kasih kerana singgah membaca :)