Assalamualaikum. Harini opi nak buat review sikit mengenai blog HOODPATH ni :)
Sebab haritu kan, opi ada join Giveaway sis ni , and opi menang as saguhati. Alhamdulillah, so opi nak buat review as tanda penghargaan :) 

http://missdae.blogspot.my/
Jujurla opi cakap , opi suka blog sis ni , sbb sis ni berkongsikan kat blog dia mengenai travel, tempat tempat yang menarik yg sis dah pergi . Sis ni kaki travel :) Lagi la opi suka ^^

http://missdae.blogspot.my/ 
Tu dia opi belanja sikit mengenai sis huda tu :) Next trip yang sis ni akan pergi ialah Bandung pada 2/4/2016 dan Manilla pada 2/6/2016 . Best kan muda muda dah g travel :) I wish I can be like sis one day ^^ 

Kalau korang semua nak tahu dengan lebih lanjut negara-negara yang sis Huda ni dah pergi , korang boleh klik  TRAVEL LOG sbb kat situ sis Huda storykan semuanya :) Opi baca situ je kalau nak tahu cerita cerita dan kawasan yg menarik yg sis Huda dah pergi :)

Sekian sahaja hari ini :) Jemput ramai ramai singgah blog sis Huda okey

 
@dj.nas.t : 29/1/16 #alhamdulillah 
Photo : @danielhalis
Outfit : @bellaammaracouture

@atitaharis : Alhamdulillah :) kami selamat bernikah pada jumaat lepas di surau al ikhlas ss19 subang jaya. nahhh gmbr utk korang hehehe tenkiu sangattt pade semua yang doakan kami 😘❤️πŸ’‹ .
dress and baju melayu by @bellaammaracouture .
photo by @danielhalis

@atitaharis : πŸ‘©πŸ½πŸ‘¨πŸΎ @dj.nas.t .
dress and baju melayu by @bellaammaracouture .
photo by @danielhalis


@atitaharis : sengeh ko eh πŸ˜‚ @dj.nas.t .
.
Alhamdulillah :) kami selamat bernikah pada jumaat lepas di surau al ikhlas ss19 subang jaya. nahhh gmbr utk korang hehehe tenkiu sangattt pade semua yang doakan kami 😘❤️πŸ’‹ .
dress and baju melayu by @bellaammaracouture .
photo by @danielhalis

@atitaharis : familyyy @dj.nas.t ❤️

@atitaharis : group hug! @dj.nas.t 😘 ok dah, nt smbg lg esok gmbr πŸ˜‚ muaaaahhh semua! tenkiuuu sangat kat korang yg mendoakan tau! i lobiuuuuu!! ❤️

@atitaharis : Alhamdulillah :) kami selamat bernikah pada jumaat lepas di surau al ikhlas ss19 subang jaya. nahhh gmbr utk korang hehehe tenkiu sangattt pade semua yang doakan kami 😘❤️πŸ’‹ .
dress and baju melayu by @bellaammaracouture .
photo by @danielhalis




Speed Test: 83/100
Loading Time: 3.34s
Page Size: 2.6mb

For the review:
Sorfiena Suzainye, nama yang unik dengan nickname yang unik. Oppie atau Dragon. hee. Garang kut Opi ni.. ekeke blog Opi, once again dalam batch pertama Lissa jumpa blog bertema monochrome. banyak blogger suka tema tu sekarang ni. jadi trend. hee tapi lawa! hmm.. sidebar okay dan Lissa senyum tengok featured post Opi. Hahaha bahagia ya Opi? kalau ada yang mau tau, cuba tengok sendiri. haha For y'all information, Opi ni student Diploma in Photography and Creative Imagine and no wonder lah semua gambar-gambar Opi lawa! Terpegun Lissa kejap tengok Page Vscocam Opi tuu. hee Apapun, all the best, Opi ! :)


Tq so much Melissa Muklis atau nama panggilan Lissa sebab sudi buat review mengenai blog opi . comel comel gitu describe Lissa mengenai blog opi and serba sedikit mengenai opi :) 
Thanks a lot 
KLIK BANNER FOR JOIN :)

Tarikh tutup adalah pada berikut : 8 Februari 2016 , 11.59 p.m. Segmen ni akan berlangsung hanya untuk 2 minggu . 

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Opi nak tag aienie and fieyqa :)

Assalamualaikum, Harini baru Opi berpeluang untuk share dengan kengkawan blogger mengenai laman web PHOTOBOOK.COM.MY :) Boleh tekan gambar untuk ke laman web rasmi kayy.


Opi dah order dan dapat items semua ni dah lama dah, tapi harini baru ada mood nak shoot semua :D 
Opi suka shooping photobook kat photobook.com.my sebab memang dalam bidang opi punn photobook ni, hehehe.  so far opi order photobook 6x6 inch mini square softcover sebab haritu ada promotion , photo canvas size 8x8 in , desk calendar , photobook 8.5x11 inch small landscape hardcover. Item yang lain-lain tu tak order lagi. Sebab tu tak ada gambar.
yang ini 6x6inch mini square softcover, yg SORFIENA SUZAINYE PHOTOGRAPHY tu adalah mini portfolio opi :) yg sebelah kanan tu , FRIENDSHIP between ... adalah hadiah untuk kawan opi :)

  

 

 
 Gambar close up untuk gambar2 yg dalam photobook tu :) 

yang ini pula adalah photo canvas , 8x8inch. Ini merupakan hadiah untuk adik angkat opi :)
Kalau ada rezeki lebih, Opi memang suka bagi hadiah kat orang, 


Okey, itu sahaja untuk harini :) Terima kasih kerana sudi singgah blog opi dan membaca entry opi :)

p/s : Opi tak sihat sangat harini, tak dapat nak fokus buat kerja T_T