Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016




Salam Ramadhan | Raya akan menjelang. Nak duit raya tak ? Kalau nak, baik korang baca entri ni sampai habis.  Online shopping Malaysia yang dipercayai dan paling famous,  iaitu www.nile.com.my nak bagi korang duit raya tau ! Diorang ada buat satu giveaway untuk para blogger join dan hadiahnya wang tunai sehingga RM1000 tau !

So jangan buang masa lagi, cepat-cepat join kay . Syarat-syaratnya ada 4 je. Jom follow :

1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan banner tu dengan link yang ini :
http://www.nile.com.my/page.php?cd=111

3. Dan daripada link tersebut, korang pilih 5 items daripada "Jualan Raya Meletop 2016" yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my,

4. Ok. Lepas dah siap, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016

Link blog :
Nama penuh :
No. Telefon :


Ini hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Product:  Casual 3-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM33.30
Date: 16/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

Product: Fashion 6-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Waterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only

Product: Woman Leisure Flats
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 29/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only

Product: Traveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

Kenapa Opi pilih barang-barang tersebut ? Okay, opi bagitahu mengikut urutan gambar dari atas ke bawah tau. Yang pertama, handbag warna merah tu and handbag warna putih tu, Opi beli untuk mama, kenapa dua ? Alang-alang tu, pilih untuk opi sekali, hahaha. Tukar-tukar dengan mama nanti. Yang ketiga ialah waterprof backpack.. senang untuk opi g mana mana redah hujan. Opi ni kalau di kampus, suka sangat redah hujan, tak suka pakai payung kalau nak ke kelas -__- Kasut putih tu pula, boleh pakai g mana mana, kelas boleh, shopping mall boleh, pasar pun boleh. Hahahaha, buat pakai raya pun boleh tau, pakai ngan baju kurung. tak de hal lah. And lastly, Traveler Backpack. Yuhuuu, nak g travel nak bawa beg tu nanti :D macam-macam boleh bubuh dalam tu, Kamera, lappy, baju , dan segala jenis barang boleh muat dalam tu :D Hope ada rezeki menang nanti. Goodluck juga kepada yang join.

Tarikh Tamat Giveaway 
30 Jun 2016 - 11.59 PM

Keputusan akan diumumkan pada
04 Julai 2016 - 4.30 PM

Result DISINI

p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org 


You may also like

2 comments:

sya mimie said...

Gudluck.. Blh thu mcm mna nk join?

Lyssa Faizureen said...

Boleh ke blog lyssasecret.com untuk join.
Terima Kasih ^^