SEGMEN ZAMAN SEKOLAH




Hi.

Jom kita kembali ke zaman sekolah ! Zaman di mana sekolah tersebut merupakan tempat kita berkumpul dan mencipta memori indah . Ambil yang jernih , buang yang keruh :)

Kita kembali pada tahun 2012 iaitu pada zaman opi peperiksaan besar, iaitu SPM (Sijil Pelajaran Malaysia)

2012 : Hah, korang buat apa unuk seni visual korang? Opi buat kasut. Fisrt time wei pegang brush cat semua tu. hahaha, budak acc tapi ambil seni. mmg first time ahh jawab dia . Semua teori pasal seni baru belajar pada form5. nasib baik dapat A untuk subject seni ni :D Thanks cikgu.
2012 : Hah, ni la kasut opi. First time buat benda alah ni , first time perah otak untuk buat corak2 kat kasut ni. Huhuhu, Ikan nemooo, awww, so cute. hahaha, puji diri sendiri. hmm, kbye ;D ahahaha
2012 : Kami pergi event di perpustakaan kuala selangor. Penceremah tu merupakan penulis buku yang telah berjaya membuatkan opi jatuh cinta dengan Muhammad Al-Fateh :) heee, panjang cerita dia, opi pendekkan je.
2012 : Kenangan seribu kenangan. Aku menang dalam pertandingan melukis poster. Dua dari kiri tu opi. Opi dapat tempat pertama dan adik opi tempat kedua :) hehehee. seronok weii, adik beradik naik pentas sama sama :D huhuhu, nak nanges jap, teringat berdebar debar naik pentas :D hahaha, ramai giler orang kot, semua batch 95 masa tu, 

2012 : Bersama sahabat handai ketika hendak bermain tembak-tembak tu, apa tah nama. Paintball kot :D

2012 : Sukantara SMKPA . Sangat meriah okey ^^

2013 : SMKPA - Semasa mengambil keputusan SPM. Alhamdulillah, not bad result :D Balik daripada kolej terus mai ambil result , penat tapi penat dia tu hilang lepas jumpa kawan kawan :) Syukurr.

Kembali sebentar tahun 2011 :)

2011 : Time ni , ada apa tahh, akak2 abang2 dari uitm puncak alam maybe ada buat sedikit aktiviti bersama kami. Bersama bersama senior2 smpka :) Ahli kesayangan ketika itu. Hahaha. "Ketika itu" :P tak de la memain je.
Tahun 2013. Hmm, ada apa pada tahun 2013 ye ? Sebentar, opi nak belek2 album jap.
Ini je la yang opi dapat :D
2013 : Oh yang ni pula masa lepas SPM nak tunggu result tu, kami bertiga keluar sama-sama g Aeon Klang rasanya. Kenapa opi pakai spek ? hahaha, tu sebabbbb, mata opi tengah bengkak sangat2. main kucing rasanya.. nak tak nak , terpaksa pakai mcm tu, nasib baik terjumpa style macam tu kat facebook, terus pakai macam tu nak elakkan orang tahu aku sakit mata -.-' lepas tu terus tak pakai dah tudung mcm tu :D
Itu je la Opi dapat share ngan Igs untuk segment kali ni :) hehehe.
Yang lain-lain nak join pun boleh :) Klik banner kay ^^




You may also like

7 comments:

AinAthirah Anuar said...

Kita sebaya. hehehe. Rindu kan zaman sekolah :')

Ahmad Hasif said...

oooo.. kreatif juga ya..
sy dulu tak rajin nak melukis2 ni ha.. skrg amik bahagian degree design perabbot ha amik baru lah nak belajar.. haha..

Blogwalking sini, jom baca;

Review Template Blog Baru site...

shasa_fiez said...

Nice!! Join the same segment too
http://shasafiez.blogspot.my/2016/05/segmen-zaman-sekolah.html

Yoo ♡ said...

Waaa, lawa sangat kasut2 yg budak2 seni buat tu. Kalaulah tangan saya ni bukannya kayu... (berangan kejap)

sofie adie said...

pergh! kreatif r opie! rare kot style tudung tuh...nampak cam retis gitu...:D

_numigx said...

Kaannn skang paham en prasaan ugs kena baca komen guna phone je T_T sedih gila.. lagi sedih sbb semua blog part komen tu igs takleh baca guna lappy.. papepon this is awesome.. thank you akak.. akak dari zmn skolah comel.. jeles ah.. hahahahhahahaha teharu sbb akak join.. kekekekek and saya jeles dgn bakat seni akak dlm senilukis and seniphotography kbye πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

_numigx said...

Kaannn skang paham en prasaan ugs kena baca komen guna phone je T_T sedih gila.. lagi sedih sbb semua blog part komen tu igs takleh baca guna lappy.. papepon this is awesome.. thank you akak.. akak dari zmn skolah comel.. jeles ah.. hahahahhahahaha teharu sbb akak join.. kekekekek and saya jeles dgn bakat seni akak dlm seni lukis and seni photography kbye πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚