Terima Kasih blogger MYiDEAKiNi !


Anyeonghaseyo! Salam sejahtera and Good morning/afternoon/evening/night to everyone!

Terima kasih kepada MYiDEAKiNi kerana sudi review blog opi yang tidak seberapa ni, alhamdulillah dan bersyukur sangat kerana opi dapat sijil REVIEW khas yang dibuat sendiri oleh MYiDEAKiNi :) Nak tahu kenapa dan macam mana opi boleh dapat sijil REVIEW khas by MYiDEAKiNi ? Baca sampai habis tauu :)

"Sebagai penghargaan dan ucapan ribuan terima kasih, diatas usaha murni dan hasil kreativiti beliau ini, MYiDEAKiNi lampirkan sijil REVIEW khas untuk di letakkan diruangan sidebar blog beliau....Amik tau penat buat sijil ni...ahaks...
Sijil Review Khas blog ash-tsukidate.blogspot.my"


Opi suka baca part ni, 

Apa yang MYiDEAKiNi boleh nilaikan ialah:
-Seorang blogger yang sangat kreatif
-Bertanggungjawab, jujur dan amanah dengan tugasan yang diberi
-Baik dan Pemalu dan penyabar orangnya (rasanyalah....)
-Rajin mencari duit melalui online dengan skil dan kreativiti yang ada

Yaaa, opi memang seorang yang pemalu dan sangat pemalu. Nak berjumpa orang depan depan lagi malu . Sebab tu opi selesa buat kerja secara online , contact throw email or whatsapp. Penyabar? memang dilatih untuk menjadi seoarang yang penyabar. hahaha. tak boleh blah ayat.. kalau tak boleh tahan marah baru bebetul meletus gunung berapi tu .

Seorang blogger yang kreatif? Alhamdulillah, i will try to be more kreatif :) Alhamdulillah, opi berterima kasih kepada MYiDEAKiNi kerana sudi untuk menilai opi :D walaupun tak pernah berjumpa, tapi dapat juga menilai opi ... hahahaha, opi sendiri tak tahu opi ni macam mana sebenarnya :D nak kata kreatif, sat lagi orang kata , perasan la pulak dia ni :D so opi suka tengok dan biar orang lain menilai opi , yang baik dijadikan contoh , yang buruk dan tidak baik dijadikan sebagai pengajaran . Japp, macam terpesong je opi nak bagitahu ni -.-


Kita shortkan cerita, haritu opi jadi sponsor untuk Giveaway Encik Kidal, opi sponsor "Customise Calendar" so pemenang untuk hadiah tu, adalah MYiDEAKiNi. Haritu opi lambat post hadiah sebab ada masalah sikit, tapi alhamdulillah, hadiah tu dah sampai dengan selamat dan cantik kat MYiDEAKiNi. First time okayyyh opi buat design untuk calendar :D Alhamdulillah, not bad. huhuhu. Gambar atas yang opi post tuu , adalah gambar yang opi shoot untuk final project opi masa diploma dulu. And gambar dibawah ni untuk ending calendar , opi shoot sendiri juga :) Hadiah untuk MYiDEAKiNi ^__^


Korang semua boleh baca entry yang MYiDEAKiNi  post diblog beliau atas nama " Review Blog: Jangan Pandang Dua belah Mata! "

Alhamdulillah, thanks a lot MYiDEAKiNi  sebab sudi bagi hadiah yg cukup bernilai ini . serius, dah lama sangat opi nak sijil review tuu, huhuhuhu, tak sangka dapat juga, opi nak minta maaf di atas kekurangan opi .. opi akan berusaha untuk membaiki kekurangan opi  Thanks dari hujung rambut ke hujung kaki :D Semoga hidup MYiDEAKiNi  dirahmari dan blog MYiDEAKiNi  dikenali ramai. take care.




You may also like

2 comments:

Keladi Ubi said...

wahhhhh..best nya.....keladi gak selalu juga singgah ke blog myideakini tu.....

Nur Khairul Azizi Mohamad said...

Terima kasih banyak2 yer oppie atas artikel ni. Terharu sgt2... :)