Sesi Mengenali Ahli Blogger

Thanks aienie.nka sbb tag opi :)

Simple jer syaratnya.
Buat satu entri " Sesi Mengenali Ahli Blogger " dan impian anda terhadap blog anda.
Buat biodata anda sikit dalam entri tersebut.
Ajak ahli blogger lain untuk join.
Dalam entri mesti diisi nombor telefon * ikut pada diri nak letak atau tidak*, laman sosial yang korang ada ( Instagram , Twitter dan Facebook )

Impian terhadap blog ini :
Tak minta lebih punn, semoga memberi ilmu dan kebaikan kepada pembaca-pembaca. Opi akan cuba baiki kelemahan yang ada dalam blog opi, kalau ada, di alu alu kan untuk memberi pandangan dan idea :) Terima kasih

Biodata? :
Just know as Sorfiena and Oppie. Some people call me Dragon and Panda :D lol because I love both.
I'm 21 years old but perangai like 12 years old :D
Lahir pada 31 Julai, asal orang KL , tapi pindah kat Selangor, so official orang selangor laa kite ni. Walaupun orang selangor, tapi dah lama hidup merantau, so macam macam bahasa Opi belajar, kalau nak cakap sikit sikit tu boleh la, full sentence tuu, belum lagi :D Suka orang Kedahh, sebab minat MatLuthfi . hahaha. hope dapat jodoh orang Kedah :P 

Laman sosial selain blog? :
1.  Facebook - Siti Sorfiena Syasha (Panda Oppie)
2. Twitter : @SorfienaSyasha
3. Instagram : oppiependragon
4. Wechat : sorfienaaaaaa
5. Tumblr : http://sitisorfienasyasha.tumblr.com/
6. Weheartit : weheartit.com/sorfienasuzainye

Sesiapa nak jawab, sila la jawab dengan ikhlas okey :D 
Tapi untuk Fieyqa, Igs wajib jawab. hahaha. tak la ,gurau :P




You may also like

2 comments:

Aienienka Peter said...

okay dah baca... nak add la sume la social media. fb dah, G+ dah, IG dah.. apa lagi?

_numigx said...

naseb baik nampak igs tu.. hahahahahahaahahahhahhahahaah tengah malas ni.. tapi takpe.. nanti Igs jawab yaaa konpem jawab punyaaa :* :*