LOVELY items from PHOTOBOOK!


Assalamualaikum, Harini baru Opi berpeluang untuk share dengan kengkawan blogger mengenai laman web PHOTOBOOK.COM.MY :) Boleh tekan gambar untuk ke laman web rasmi kayy.


Opi dah order dan dapat items semua ni dah lama dah, tapi harini baru ada mood nak shoot semua :D 
Opi suka shooping photobook kat photobook.com.my sebab memang dalam bidang opi punn photobook ni, hehehe.  so far opi order photobook 6x6 inch mini square softcover sebab haritu ada promotion , photo canvas size 8x8 in , desk calendar , photobook 8.5x11 inch small landscape hardcover. Item yang lain-lain tu tak order lagi. Sebab tu tak ada gambar.
yang ini 6x6inch mini square softcover, yg SORFIENA SUZAINYE PHOTOGRAPHY tu adalah mini portfolio opi :) yg sebelah kanan tu , FRIENDSHIP between ... adalah hadiah untuk kawan opi :)

  

 

 
 Gambar close up untuk gambar2 yg dalam photobook tu :) 

yang ini pula adalah photo canvas , 8x8inch. Ini merupakan hadiah untuk adik angkat opi :)
Kalau ada rezeki lebih, Opi memang suka bagi hadiah kat orang, 


Okey, itu sahaja untuk harini :) Terima kasih kerana sudi singgah blog opi dan membaca entry opi :)

p/s : Opi tak sihat sangat harini, tak dapat nak fokus buat kerja T_T




You may also like

3 comments:

Syazwani Mazlan said...

cantik!!

niesaazizan said...

wah..cantik la..best..blh bt hadiah utk suami ni..

Ardilla Noorezan said...

cantiknya! Ni terasa nak beli juga ni haha