BLOG REVIEW : HOODPATH : A TRAVELLER


Assalamualaikum. Harini opi nak buat review sikit mengenai blog HOODPATH ni :)
Sebab haritu kan, opi ada join Giveaway sis ni , and opi menang as saguhati. Alhamdulillah, so opi nak buat review as tanda penghargaan :) 

http://missdae.blogspot.my/
Jujurla opi cakap , opi suka blog sis ni , sbb sis ni berkongsikan kat blog dia mengenai travel, tempat tempat yang menarik yg sis dah pergi . Sis ni kaki travel :) Lagi la opi suka ^^

http://missdae.blogspot.my/ 
Tu dia opi belanja sikit mengenai sis huda tu :) Next trip yang sis ni akan pergi ialah Bandung pada 2/4/2016 dan Manilla pada 2/6/2016 . Best kan muda muda dah g travel :) I wish I can be like sis one day ^^ 

Kalau korang semua nak tahu dengan lebih lanjut negara-negara yang sis Huda ni dah pergi , korang boleh klik  TRAVEL LOG sbb kat situ sis Huda storykan semuanya :) Opi baca situ je kalau nak tahu cerita cerita dan kawasan yg menarik yg sis Huda dah pergi :)

Sekian sahaja hari ini :) Jemput ramai ramai singgah blog sis Huda okey

 


You may also like

8 comments:

Mohd Shahril Fawzy said...

Nice one! :)

SITI SORFIENA SYASHA said...

@pojie : i know you like it , sebab abang pun kaki traveller :)

Ardilla Noorezan said...

bestnyaaa kan travel sana sini!

Aienienka Peter said...

yey~ sama review... jengah review kita pulak. hehehe :D

Abam Kie said...

baru balik dari travel ke Terengganu. abam kie follows u back here.

Ahmad Hasif said...

Menarik nice info...

Assalam jemput join GA saya...

https://www.biskutsemperit.my/2016/02/giveaway-cash-rm30-feb-2016-by-ahbar.html

Tarikh tutup 17 feb 2016

Nabila Syifa said...

wa..untunglah..leh jejalan

♥ Ain Cho'in ♥ said...

Best nyer.. :)