Tahun Baru Template pun baru.


Assalamualaikum. Blog opi nampak lain kan? Yaaa, opi tengah tukar tukar coding blog baru , opi suka blog yang simple gila, tapi ni.. macam berat sangat pulak kan? streeeesss gila dibuatnya, takpe takpe sabarr jappp. Buat sementara waktu je ni . Sabar okey anak anak ku sekalian. hahaha. Nanti opi tukar balik tauuu, *kot*

Opi suka design blog ni , tapi macam lambat, korang pun rasa macam tu ke ? ke internet rumah opi yang tengah masalah . kalau lambat ke apa apa ke ? kalau ada apa apa pandangan or pendapat.. memang digalakkan untuk bagitahu opi tau, jangan diam je. opi pun nak tahu pasal blog opi, tak ada la opi syok sendiri. hahaha. seriuss. takut kat lappy opi , nampak lain , okey je, bila sampai kat lappy korang, lain pula nampaknya, risau jugak opi dibuatnya T___T

Apa apa hal let me know okey kawan-kawan :)

Sebenarnya opi nak delete somehing ni , tapi tak reti. Buat kat blog satu lagi okey, tapi buat kat blog ni tak boleh, dia macam mmg dah terset numbering pages tu T_T macam mana eh nak delete.?
Cuba tengok bawah entry ni , ada klu kat home ada numbering page 1-7. haritu opi gantikan perkataan 'home' dengan 'older post' dengan numbering, skrg dah pakai template baru pun masih kekal ke? tak boleh nak ubah -.-' huhu anyone ?




You may also like

2 comments:

BELLA LEE said...

mmg agak lambat la kak opi nak loading blog ni , tapi design yg baru ni lawa , simple , kemas gila :D

sofie adie said...

nampak lebi professional gitu opi! kipidap!