Segmen Blog Review By Little Miss Snowflake



 Little Miss Snowflakes,
Blog lisa Opi suka sebab ada snow and warna kelabu :D Lawaaaa tauuu snowflakes ni . waaaa, opi suka sangat. sangat sangat suka, sebab teringat kat cerita Frozen. Allah, cerita Frozen lagi la opi minat :) 
Terasa sejuk mata memandang . 
Ringan pun ringan juga, 
Kelabu pink warna yang sesuai untuk blog Lisa .hihihi. 
Opi tak tahu nak komen apa ... opi suka all of it :)
"We are like snowflakes, all different in on our beautifull way."

Opi nak tag budak yang kuat membebel lagi cute miut , Igs :)


You may also like

9 comments:

Melissa Muklis said...

hehehe Lissa pun suka warna kelabu dan suuuka cerita frozen. ekekeke terima kasih Opi join segmen Lissa.. tunggun nanti Lissa review ya :D

boleh semak senarai peserta di sini > http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blog-review-by.html

Syaza Raihanah said...

Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Have a nice day! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Farahain ZFA said...

hai , ain datang dari segmen yang sama .
ain datang follow awak jugak
salam perkenalan :)

Karimah Zulkafali said...

Singgah+follow :)
http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Nabilah Nor Azman said...

singgah dari segmen yg sama..:)

http://makgarang.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Aienienka Peter said...

blogwalking dari segmen sama.. :D

Tomodachi said...

selamat bersegmen :3

Khamsi Abdullah said...

follow dan singgah dari segmen yang sama :)