NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH

/
12 Comments


Giveaway bermula 6/1/2016 - 6/2/2016 Jam 11.59 malam

Hey Izyan.
There are so many things about our friendship that I love. Your birthday is going to be the perfect time to celebrate your special day, and all that our friendship means to me. I look forward to showing you how much I care.
The advantage of old age is that you get to spread your love to many others. My birthday wish for you is that you continue to love life and never stop dreaming. May beauty and happiness surround you, not only on your special day, but always.Forget the past; look forward to the future, for the best things are yet to come.
Birthdays are a new start, a fresh beginning, and a time to pursue new endeavors with new goals. Move forward with confidence and courage. You’re a very special person. May today and all of your days be amazing!
Have a wonderful, happy, healthy birthday now and forever. You are a wonderful source of joy! May your special day bring you an extra share of everything that makes you the happiest in the world. Happy Birthday, dearest. 




You may also like

12 comments:

Izyan Yan Cinnamon said...

Terima Kasih sudi join ^^.Tak nak tengok lagi Ucapan/Entry :P.Yan akan bw kali kedua nanti untuk nilai ucapan/entry yang kreatif.Apa-apa pun good luck semoga ada rezeki awak :) senarai peserta telah diupdate sila cek ye,kalau terdouble atau tercicir link tolong bagitahu kat yan ye ^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

yaya cendana said...

assalamualaikum...yaya dah follow sini....follow back yek...
mohon kunjungi dan tinggalkan komen di sini
http://www.yayacendana.com/2016/01/pergi-seminar-di-agrofarmstay-durian.html

tq ^_^

Aisyhah Nyais said...

Singgah sini..segmen yg sama juga.. hihi http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

Umie Yana said...

saya nak tags awak ye dalam entri saya..hehe

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/bloglist-blogwalking-by-najwa-zahid.html

Shaq Zulqarnain said...

singgah sini.. dari segmen yang sama

http://hikayatleyha.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

Shaq Zulqarnain said...

singgah sini.. dari segmen yang sama

http://hikayatleyha.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

Echa H. said...

hai! saya singgah dari segmen yang sama :D goodluck!

http://xechalogy.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

saya follow sini :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgh cn good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

Mawar Assufi said...

Yan sure melting niiiiii... kikiii

All the best :) hehe.... Ada rezeki ada lah :)

Izyan Yan Cinnamon said...

Saya dtg lagi untuk membuat terjahan kali kedua hihi Pasni tak dak dh terjah entry tunggu saja keputusan pada 8/2 ^^

P/S:Harap awak sudah mengikut syarat yang ditetapkan,Sila jujur ye,dah ikuti syarat alhamdulilah semoga ia dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama kita :)

The KehalusanKelembutan said...

Salam, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
http://rezekiituluas.blogspot.my/

Sheila Adziz said...

gd luck yer. dtg dr segmen yg sama
http://www.sheilainspire.com/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html