MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

/
13 Comments
MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.

Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).  


Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)

Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog di bawah
2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan banner dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)

3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.

Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe 

Hadiah yang bakal di menangi

Tempat pertama - RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua - RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga - RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 - Diari Khas dari MAA

Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org

Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januai 2016. 

**Senarai peserta akan di kemaskini dari semasa ke semasa.

With Love
Papaglamz

-seikian-







You may also like

13 comments:

Bonda Zahra said...

semoga murah rezeki awak :)

Keladi Ubi said...

Singgah sini kejap ya...slmt brsgmn....follow blog ini...no39 ya..http://www.keladionline.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Qaseh Vee said...

gud luck . dtg dr segmen yg sama...

Ms Qiya Saad said...

saya singgah dari segmen yang sama dan follow.jemput singgah blog saya ye...

Pencarian Duta Produk 3BSkin Malaysia 2016

http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/hari-1-misi-12-hari-untuk-dapatkan-like.html

miss zyaroses said...

singgah sini dari segmen yg sama. done follow n jemput follow saya.
http://misszyaroses.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

AziRahmanDot Com said...

good luck!!!...dari segmen yang sama..

www.azirahman.com

Nurul Baidurah said...

good luck...datang dari segmen yg sama..

http://nurrahabdullah.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Puan Deeba said...

Hai puan deeba singgah dari giveaway yang sama.. folow sini jugak..

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2016/01/maa-

alya_chan said...

datang dari giveaway yg sama...

http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Noor Najwa said...

blogwalking dari ga yg sama...done follow
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

irra yyan said...

mommy irra join juga GA Papaglamz
http://www.irrayyan.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html
Semoga berjaya!

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

Papaglamz dotcom said...

Hai, lama tak jengah2 peserta Giveaway PapaG ni.

PapaG ada buat segmen baru. Boleh menang Shawl Exclusive By Papaglamz tau. Klik link di bawah ni

Segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA