HOODPATH Travel Blog Giveaway 1.0

Klik banner for join :)

Nama : Siti Sorfiena Syasha
Link : http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Instagram : @oppiependragon
Entry kesukaan : http://www.missdae.blogspot.my/2013/10/travel-log.html 
Saya suka baca travel log akak sebab kat situ saya boleh klik link satu persatu dan baca entry akak satu persatu. huhuhu, best sangat travel masa muda muda T___T Nak join akak pergi travel suatu hari nanti lahh :D InshaAllah.

#Update:

Opi tengok senarai peserta tadi, dan opi nampak nama opi :) Dan opi terkejut sebab opi dapat (X) kat Follow n Facebook sebab opi dah buat semuanya :)

Seee, opi dah like lama tauu. Bukan baru like :D


Serius opi dah follow akak lamaaaa dahh, masa nak join GA ni, tapi bila opi tekan balik button follow kat blog akan dia keluar balik macam kat bawa ni, I dont know why, tapi opi memang dah followw.

Okay kak , opi dah boleh follow akak. sorry for my mistake. tak tahu kenapa sebelum ni dah follow, lepas tu dia unfollow balik. opi check kat blog kawan opi , jadi mcm tu juga-.-' opi follow dia balikk, jadi balik macam kita tak follow dia, follow balik dan follow balik sampai berjaya :D




You may also like

6 comments:

Aienienka Peter said...

Good luck Opi~ :D

Missdae said...

Hi awak. Terima kasih kerana menyertai giveaway saya.
Boleh cek jika awak sudah mematuhi semua syarat yang telah saya tetapkan di :

http://missdae.blogspot.com/2016/01/senarai-peserta-hoodpath-travel-blog.html

Sekira masih tidak cukup syarat, anda masih ada masa untuk memastikan anda cukup segala syarat bagi peluang besar untuk memenangi hadiah-hadiah giveaway ini. Segala penambah baikan boleh la maklum saya pada komen entri tersebut.

Terima kasih dan semoga berjaya :)

Missdae said...

Yeke.. Kenape ehh jadi camtu. Hehe bagus opie buat cmni, boleh akak tengok terus hehe.. Nnt akak update.. Terima kasih dear :)

Nuruleaida Daud said...

hai singgah sini dari GA yang sama..
done follow awak gak..hehe..

jom join GA saya..

http://eiydacalyx90.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-nuruleaida.html

CikLa Shahril said...

Good luck. Singgah dr segmen yg sama.....

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html?m=1

Missdae said...

ASSALAMUALAIKUM.

TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA ANDA KERANA MEMENANGI GIVEAWAY HOODPATH 1.0.

SILA BERIKAN MAKLUMAT ANDA SEPERTI NAMA PENUH, ALAMAT, NOMBOR TELEFON DAN LAIN2 YANG RELEVAN DI LAMAN FACEBOOK MISSDAE DALAM MASA TERDEKAT. TERIMA KASIH DAN TAHNIAH :)