Hadiah untuk pemenang Giveaway Zahir ! :)



11” x 5” desk calendar for RM++ (rrp. RM69)

SPECIFICATIONS
Size: 11" x 5"
Type: Desk
Pages: 28 Pages
Customization: Customizable on all 28 pages, calendar date can start on any month
Paper: Ultra Thick Premium Silk
Price: RM69.00

Okey , kalau korang nampak , harga dia rm69.00 untuk desk calendar bersize 11'x5' ni. Kenapa mahal ? sebab jenis paper dia memang berkualiti untuk desk calendar okeyy :) Oleh sebab ada promosi , opi nak kasi kepada pemenang giveaway zahir. Untuk pertama kalinya opi jadi sponsor untuk giveaway :) happy gila kot, kalau boleh macam macam nak kasi. hahaha. harap ramai sokong giveaway ini :)

Bukan setakat Desk Calendar je opi kasi , opi kasi Buku #Henshin juga kepada pemenang. So opi sponsor 2 hadiah untuk giveaway kali ini. 
Buku #Henshin yang mana ? yang ini..

Best gila okeyy buku ni , rugi siapa yang tak baca lagi :)
Nak join ?
Klik banner bawah ni ^__^ Goodluck .



You may also like

3 comments:

Nor Adzwaty Rokkafella said...

Salam,
sy bw dr segmen en. kidal...done follow too :D

Fieyqa Adelova said...

bestnya ada barang yg boleh di sponsor. nak jadi sponsor tp xtahu nak bg apa hahaha

Aienienka Peter said...

waaah~ bestnya hadiah dia..