First GiveAway by Encik Kidal yawww

/
11 Comments
Singgah sini >>> Hadiah untuk pemenang Giveaway Zahir ! :) <<<

Assalamualaikum . 
Harini opi nak ajak korang semua join giveaway by Encik Kidal. Sebab apaaa ? hehehehe, tengok syarat-syarat diaa, kena follow blog opi . sebab ? oh sebab opi jadi sponsor untuk giveaway encik kidal kali ni :D xcited nak kasi hadiah kat follower encik kidal, opi n fiefi :)

Syarat-Syarat:
1.       Follow Blog Encik Kidal , Oppie , Fiefi  **wajib follow**
2.       Follow insta @fn_callista **insta sponser wajib follow**
4.       Buat entry bertajuk “First GiveAway by Encik Kidal
5.       Dalam entry anda mesti ada :
  • ·         Banner Giveaway
  • ·         Nyatakan hadiah yang anda paling nak.
  • ·         Sambung ayat tersebut “Azam saya pada tahun 2016 ialah …..”
  • ·         Letakkan nama insta anda. **tujuan pemarkahan
  • ·         Tag paling kurang 2 orang rakan blogger anda
6.       Letakkan link entry anda di kotak komen entry encik kidal , bukan kat blog opi tau :D

Nak tahu macam mana kami pilih pemenang ?
  •  Setiap dari sponser yang terlibat akan membaca entry anda dan memberi pemarkahan.
  • Antara aspek yang akan dinilai oleh sponser ialah ‘mematuhi syarat giveaway’ contohnya melaksanakan syarat-syarat yang diberi dan yang paling penting ialah entry anda sendiri.
  •   Untuk entry anda sila pastikan ia menarik dan memenuhi kehendak syarat.
  •  Zahir dan Sponser akan pilih 3 pemenang utama dan 2 pemenang bertuah.
  •    Sebarang perubahan dan penambah baikkan dalam giveaway adalah tertakhluk kepada zahir dan sponser-sponser yang terlibat.

hahhh , gituuu :) kitaorang tak guna random.org apa semua tu sebab nak adil, buat penat korang cerita dan buat entry yang menarik, tapi tak menang, tak berbaloi kan? at least kami as sponsor baca dan menilai korang punya entry :) InshaAllah, ada rezeki korang menang, jangan risau :)

Hadiah apa yg opi sponsor ? jeng jeng jenggg, it's a secret :) boleh tengok senarai hadiah kat sini :)
tak ada lah gempak sangat, tapi alhamdulillah , berbaloi .
Jemput join Encik Kidal first Giveaway okey kawan2 sekalian ^^


You may also like

11 comments:

Sally Samsaiman said...

best of luck sister! semoga murah rezeki yerrr!

NilamHimawari said...

saya tag awak

http://nilamhimawari.blogspot.com/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

Aienienka Peter said...

oh... rupanya Opi jadi sponsor. dok fikir, why Opi said tQ? hahaha

Eimma said...

Tak sempat nak join. Huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga ada rezeki..

Eintan Nurfuzie said...

good luck!

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga yg join tu ada rezeki..

Aisya Ahamad said...

Mcm menarik. Hehe. All the best! :-)

tiga lalat said...

mugo berjaya., ;p

Syamsid Dhuha said...

Tadi ada Encik Kidal hantar chat join .check nama sponsor . tekan2 nama Oppie ghupenye . Wah hebat ! Power !

sayidah napisah said...

goodluck!! :D