[BLOG REVIEW] #2 PEMENANG TOP REFERRAL 1ST PLACE BY BEEHA AZMAN


Terima kasih kepada dik Beeha kita sorang ni sebab bersungguh-sungguh buat blog review untuk blog opi :)
Yess, pandai Beeha. Opi dah tukar design blog sebanyak 3kali :D peka betul eh dik Beeha ni , kalau opi la, susah betul nak peka. Kadang2 je boleh peka kepada sesuatu benda. hahaha. Design blog dulu macam ni, yang kedua opi tak ingat and yang ketiga yang ini rasanya. Yang latest :)


Kalau ikutkan warna fav opi kan, opi suka warna hitam dengan merah. Ikutkan hati nak je designkan blog opi hitam merah.. tapi takpelah. hahaha, buat design photobook je la hitam merah :D 

Masuk je tahun 2016, opi tetibaaa minat warna putih :D bak kata Beeha "so much simple putih suci"
Kalau beeha dan kawan-kawan nak tahu la kan, maksud nama opi SORFIENA SYASHA ialah SORFIENA (BERSIH) dan SYASHA (BERSERI-SERI) hahahaha. kena tak dengan blog opi ? 
Thanks sudi singgah opi punya vscocam , boleh juga singgah 500px opi. banyak gambar opi update kat vscocam sbb tengah edit gambar alang-alang tu post ke acc vscocam :D 

Lastly, Thanks kepada semua yang sokong opi dalam dunia blogger :D *ada ke yang sokong? haha*
Semoga semua orang maju jaya kayh^^



You may also like

3 comments:

Beeha Azman said...

Sedap laa nama kak Opie and maksud dia . Memang kena laa dengan blog kak opie putih suci ni. ^^ Nannti Beeha lawat pulak 500px.

Mawar Assufi said...

Awak... Salam singgah sini.. Tahniah laahhh, dapat award gitu... hhehe

Fieyqa Adelova said...

Wah samalah fav color kita hitam merah!! high five!! haha tapi fieyqa tambah lagi satu. putih. hehe. dulu pernah gak buat blog warna hitam merah tapi lepas tu rasa macam garang sgt la pulak terus xbuat dah haha. tp sebenarnya nk buat lagi kalau dapat ilham kekeke