#SiapaAku? SEGMEN 2015 Kalia.

/
17 Comments
Assalamualaikum semua. Hari ini opi join satu segmen yang dibuat oleh Kalia. Siapa Kalia ? Opi pun tidak mengenali sangat blogger sorang ni, sebab she loves mysteries so much 
that she became one :) Dia janji , lepas tamat sahaja segmen ni , dia akan terangkan pasal dia. Dia buat segmen ini bertujuan untuk mengenali bloggerian yang lain :) So tunggu apa lagi ? Boleh click banner tersebut untuk join segmen ni, jangan risau, dia punya syarat simple sangat. Segmen ini berlangsung sehingga 30 Disember 2015.


Penyertaan opi unik sikit, dalam bentuk gambar . Tapi dalam versi surat rasmi with letterhead
Boleh tekan gambar untuk baca

Boleh baca tak ? tak jelas kan ? hahahha, sebab tulisan macam cacing je kan ? Please use kanta pembesar :D hahaha. tak adalah , memain je. boleh tekan SINI , lepas tu korang zoom la sepuas hati korang okey :D







You may also like

17 comments:

Shikin Razali said...

Assalamualaikum, salam ukhuwah daripada saya, yang datang dari segmen sama..

http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/12/siapaaku-segmen-2015-kalia.html

Best of luck sis... =D

Bonda Zahra said...

hai opi, salam perkenalan.tahniah dapat dekan, semoga terus success ya.Bonda singgah & follow sini dari segmen y sama;)

Fieyqa Adelova said...

wahhhhh kreatif betul! ada can ni xD

nur sabrina said...

Wahhh... Uniknya cara dia ^_^ Goodluck eh

sofie adie said...

holla opi! salam kenal2..

Ai said...

comel je. sebagai guru bahasa melayu, saya berpuas hati dengan surat kiriman rasmi anda. hihi.

Yoon Syahril said...

dari segmen yg sama~!
kak how'd you do that? gila n kreatif at the same time!!
macam nak buat surat komplen kat Kalia je XD

Aqilah ㅤ said...

hi! singgah balik :)

http://palefreaks.blogspot.my/2015/12/siapaaku-segmen-2015-kalia.html

_numigx said...

Saya amat adore akan anda kerana anda sangat bijak dalam membuat surat rasmi! Hahahaaahhaha saya adalah suka dengan hasil kerja anda. Hahahaaha merapu..zzzz Goodluck too!! XD

Liyana said...

aduh , rajinnya la akak buat surat rasmi bagai ni . huhu . so kreaftif :D

The Talking Diary

Aienienka Peter said...

omoh~ minat anime ke cik kak? hehe

Zizie Zainal said...

Kreatif nyaa ! Goodluck , from same segmen

Ashken Istar said...

Salam perkenalan sis opi! :D

Aqu Lalangit said...

woahhhh... uniknyaaa ! :)

Aqu Lalangit said...

woahhhh... uniknyaaa ! :)

Karimah Zulkafali said...

Singgah balas kunjungan :D
Wahhh, comel nya cara akak :)

http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/siapaaku-segmen-2015-kalia.html

wan zaleha said...

selamat bersegmen :)