Segmen Bloglist #1 by Fieyqa Adelova


Assalamualaikum. Lama tak dengar opi bebelkan ? La ni pun dok paksa diri nak post kat blogger, sebab dah rindu sangat dengan kawan-kawan blogger ni. Laptop kena format. Tak dapat nak lepak lama lama kat depan laptop. Maafkan saya ye kawan kawan. Opi akan berusaha untuk blogwalking kat blog kawan-kawan yg singgah kat blog Opi ni :)
So harini , opi nak join Segmen Bloglist by Fieyqa kesayangan ni :)
Boleh klik banner untuk join . Marilah sama-sama kita mengeratkan lagi silaturahim diantara kita :)

Opi nak tag seorang kawan

Doodle credit : FIZZGRAPHIC



You may also like

2 comments:

BELLA LEE said...

thank you sis opi for tagging XD

Beeha Azman said...

Singgah dari segmen yang sama. GOODLUCK ! :D http://beehaazman19.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-1-by-fieyqa-adelova.html