Sarahlalala tag me !

Sarahlalala tag me ! Sarahlalala tag me ! Sarahlalala tag me ! Sarahlalala tag me !
1. Nama panggilan dalam blog.
Opi :)
2.Currently studying or working? Kat mana?
Menganggur -.-
3. Paling minat dalam bidang apa?
Perfileman dan fotografi. I'm done with my Diploma in Photography and Creative Imaging at Lendu.
4. Suka baca buku/novel genre apa?
Suka baca buku yang MatLuthfi keluarkan :D
5. Paling selalu bukak blog pukul berapa dan hari apa?
12 pagi keatas, sebab time tu je ada masa free, and random je hari apa. Biasanya setiap hari akan bukak :)
6. Describe yourself personalities.
About my personalities ye ? Hmmm, seseoarang yang simple. Yeah, simple girl. Bila dress up, suka pakai warna hitam. Seluar/kain mesti warna hitam, baju hitam or kelabu or merah. Tudung always hitam. 2kaler warna je selalu pekenakan kat badan. Seorang yang garang dan tegas bila dalam hal yang serius. Baikhati*angkat bakul sendiri*. Dulu dikenali dengan gelaran 'takde perasaan' sbb bila tengok cerita sedih, opi dekk je, kena marah dekk je. Tapi sekarang, entahla, dah sensitive sikit. Sikit je la. Suka akan pada art & design. Happy go-lucky. Friendly. Positif :D
7. Dah berapa lama/tahun berblogging?
2011-2015 :D
8. Describe blog 'sarahlalala' dengan ownernya sekali. [sokayy, i want a sincerly from yur heart :)
Blog Sarah sangat simple. Opi suka :) Alololo, ownernya sangat cantik sbb tu dia tak tunjukkan siapa diri dia :P
9. Umur tahun 2015?
20 tahun


You may also like

4 comments:

hafsah choing said...

Akak agak opi ni mesti jenis yang sempoi ja pergi kelas..hehe

SITI SORFIENA SYASHA said...

@hafsah choinghahaha, memang punn :D pandai akak teka

Sarah lalala said...

sarah puns sama suka dress up kaler hitam

Diya Hanun said...

muda 1 thun dr sy ke ni >_<