Kemana perginya followers Opi ?


Assalamualaikum. Ayat nak gempak je , tapi tak sampai tahap gempak dia tu . haha
Banyak juga opi dah baca entry pasal follower turun secara mendadak ni. Opi pun mengalami masalah yang sama. 
Pada awal tu still rilex lagi, sbb ingat tak kena. rupa-rupanya kena jugak . Hahaha. Mendadak la siot. tak tipu . hmm,  kenapa ye ? 

Tapi tak pe lah, redho dan pasrah je lah :(
lappy opi pun tgh problem tak boleh nak follow yg ada button 'follow' mcm opi tu , nnti dia keluar 
'Bad Request'
Error 400
tak tahu la lappy opi or mmg blogger yg problem skrg ni . sedih wei bila hilang org yg selama ni sokong opi tetba lesap mcm tu je :(



You may also like

5 comments:

BELLA LEE said...

sabar je lah ye :) tapi kan Anis pernah baca yang sapa ada letak float button yg macam Opi tu , org yang boleh follow blog dia smpai 300 org je .. mcm tu lah ceritanya

Aienienka Peter said...

mohon bertabah sis~

Eimma said...

hehehhe... ima pun hilang followers. hilang followers berjemaah ni. hahha

Azey Ariez said...

ehh bole pulak mcm tuh sis ? peliks nye.
tapi takpe aa, saya masi ada nih support sis hahaha ^^
nmpak tk ayat bajet tuh heheks. kbye ^^

adiba rusli said...

aah la awak. sy pun perasan ramai yang cenggitu. n sy follow awak balik #643. why ha?