Blogger Syahril tag me :)

 
1. Ambil buku yang terdekat, buka muka surat 50 dan taip ayat pertama muka surat tu.
387 059 bahagi 39 = ????
Muka Matematik tahun 5 wei paling dekat-.-
2. Reaksi korang bila 10 jongkong emas tetiba jatuh dari langit dan korang fikir macam mana boleh jadi macam tu...
 
3. Pencapaian terbaik yang korang pernah dapat (macam sijil berhenti sekolah ke...eh?)
Tempat kedua untuk MOUNTING BIKE (SUKOL UITM MELAKA)
4. Satu hari, anda enjoy shopping sakan dengan kawan-kawan korang. Tiba-tiba.....anda sedar bahawa anda terperangkap dalam mall tu. Apa yang korang nak buat?
Tanya orang sekeliling macam mana nak keluar dari shoopimg mall tu. Tanya sampai dapat.
5. Cuba taip ayat ni sambil tutup mata: Kakakku kata kuku kaki kiriku kaku; kukikis-kikis kuku kaki kiriku.
Kakakku kata kuku kaki kiriku kaku. kukikis0kikis kuku kaku kiriku
6. Andai kata kalau korang dapat nak belajar martial arts, apa yang korang nak ambil?
Martial art dari China ialah Wing Chun. Wing Chun is a concept-based Chinese martial art and form of self-defense utilising both striking and grappling while specialising in close-range combat.
From Japan pulak, Iaido , is a modern Japanese martial art/sport. Iaido is associated with the smooth, controlled movements of drawing the sword from its scabbard or saya, striking or cutting an opponent, removing blood from the blade, and then replacing the sword in the scabbard. Next, Ninjutsu is the strategy and tactics of unconventional warfare, guerrilla warfare and espionage purportedly practiced by the shinobi (commonly known outside of Japan as ninja). Ninjutsu was more an art of tricks than a martial art. Lepas tu, Kendo is a modern Japanese martial art, which descended from swordsmanship (kenjutsu) and uses bamboo swords (shinai) and protective armour (bōgu). Today, it is widely practiced within Japan and many other nations across the world.
Kalau kat Korea, Kumdo is a modern Korean martial art derived from Japanese Kendo. Though romanized in a number ways when written Kǒmdo or Geomdo the meaning remains "the way of the sword" and is cognate with the Japanese term.
7. Korang desperate sangat nak pi tandas. Bila korang buka pintu tandas tu, ada seekor biawak tersenyum setia menunggu anda. Reaksi korang?
Gila weii , tak tahann kot. Awat biawak tu boleh lepak situ pulakkk.
8. Ada tabiat pelik masa tidur tak? (Contoh jalan sambil tidur, hisap jari ke..)
Buat masa ni tak ada yang pelik lagi. hahaha
9. 3 perkataan untuk describe aku.
KPOPerss , Soft and Handsome :D
10. Korang rasa apa yang patut aku tambah dan buang dari blog ni? (Jawab dengan jujur~!)
Tak ada apaa, dah perfect buat masa ni :)



You may also like

1 comment:

Diya Hanun said...

hahaaha..dah knape biawak tu ade dkt situ