Alhamdulillah | All is Well


Alhamdulillah . I'm done for my work and I can smile like usual :)

Sebelum ni stress je kerja tak siap siap, tarikh tamat dah nak dekat, kerja tak siap lagi, badmood je buat kerja tadi. Sakit pinggang , sakit mata duduk depan lappy lama-lama and sakit kepala nak pilih gambar sebab gambar banyak gila nak mampus, hampir 1juta nak di shortlisted kan . fuhhh, Sebulan opi bertahan buat kerja tu, alhamdulillah sekarang jam 4am lebih, kerja dah siap proceed :) 

Macam tak percaya dah siap. Hahaha. So now I can sleep with peace and tomorrow will go for printing photobook :) Semoga selamat pulang dan pergi . Semoga segala urusan dipermudahkan oleh Allah SWT.

Thanks guys for support ^_^ NIGHT

Oh ya, lappy opi problem, opi tak boleh nak follow sesiapa lagi buat masa ni, nak upload gambar pon xboleh, copypaste je mampu. Tinggalkan jejak di komen or shoutbox, nnti opi balas kunjungan dan follow :)



You may also like

3 comments:

sofie adie said...

best of luck opi!
semoga lappy opi pun get well soon!
^_^

SITI SORFIENA SYASHA said...

@sofie adie terima kasih dik , harap harap begitulah :)

Ayu Farahana said...

alhamdulillah :)