5question from BeehaAzman.

Assalamualaikum, opi kena tag oleh BeehaAzman ni :) Maaf la lambat respond ^_^ ni opi dah jawab, tapi opi malas nak tag org. kahkahkah. berakhir disini saja lah ye :D
Bolehkan? Jangan marah ye Beeha :O

1. Nama penuh dan nama manja korang?
SITI SORFIENA SYASHA BINTI MUHAMAD SUZAINYE dah cukup panjang dah kot. haha | nama manja? opi-chann. muahahahaha. mana ada, memain je. Nama manja yeee....  OPI la kot nama paling manja :P hahaha

2. Perkara apakah yang pernah mengecewakan anda?
Perpisahan. Paling taksuka time nak berpisah ngan kawan... dah habis sem or dah habis belajar. sedih . lepas tu lost contact. kecewa sangat :(

3. Postkan gambar kawan rapat yang paling anda rindui. If rakan anda mempunyai blog sila tagkan namanya.
Gambar lama #throwback #2012
Gambar lama #throwback #SPM2012
Okey , ni gambar lama gila T__T dari kiri , opi kenalkan kawan opi , nama dia SITI AMIRAH , tapi opi panggil dia Am . yg tengah pakai spek tu , NURUL AIZA SUHADA , opi panggil dia Aiza. and sebelah tu , SITI SORFIENA SYASHA , atau lebih dikenali as Opi . hahaha. diaorang tak ada blog , tapi diaorg ada facebook .  Rindu weii diaorg, walaupun dekat susah betul nak jumpa. ada je halangan . hahaha, semoga korang berjaya di dunia dan akhirat sahabat . muahh ciked :*
Gambar kecik ? memang tak nak kasi tenung lama lama pun. hahaha
Gambar lama #throwback #2013

4. Berikan lagu favourite anda.
English song - Linkin Park(Numb) , Falling in Reverse(Alone) , In Fair and Faith(Dream Catcher) , Arctic Monkey(Do I Wanna Know) , Shayn Ward(Until You)
ada banyak sebab pelbagai jenis genre :P rasa mcm ada je yg sama genre

Korea song : semua lagu BIGBANG & 2NE1 , Hyorin - Hello, Goodbye (You Who Came From The Stars OST , 2PM(I'll Be Back&Hands Up)

Japan song : semua lagu ONE OK ROCK , SEKAI NO OWARI(ANTI-HERO & SOS)


5. Nyatakan berapa bintang yang anda beri untuk blog Beeha.
Opi bagi Beeha LIMA BINTANG daripada 5 sbb opi suka blog Beeha :) so cute ^__^ 



You may also like

No comments: