10question by Farzana

Soorryyy I terlalu suka lelaki badan macam tuuu . hahahaha *melting*
Opi kena tag oleh Farzana . Opi jawab ye Farzana. Maaf sebab lambat jawab soalan Farzana :) 
Opi punya lappy tengah format, Ni pun pinjam lappy adik Opi :)

✿ Anda suka berblogging tak ? Kenapa ?
Alhamdulillah , Opi suka. Sebab opi ni jarang nak baca buku , kalau kat blog, opi rajin sikit baca. hehe. Lepas tu opi suka blogwalking kalau ada masa. Baca baca apa info yg korang kongsikan :)

✿ Apa pendapat anda tentang orang yang mintak follow back, tapi dia tak follow pun blog awak?
Kurang suka. "kau fikir kauuu siapaaa?" - Yuna :D

✿ Berapa umur anda ?
20 tahun :)

✿ Hadiah yang amat di-idam-idamkan ?
Iphone 5/5s/6/6s/7 black , Macbook air/pro , kereta GTR/BMW/Skyline/Mitsubishi/Subaru , Motor berkuasa tinggi, rumah mewah*berangann* , Kamera DSLR with macam2 jenis lens , wang tunai 1juta :D

✿ Pukul berapa time anda tengah menaip ni ?
1:08AM

✿ Apa pandangan anda tentang blog saya ?
Simple* iluvit* , mudah memahami apa yg farzana nak sampaikan :)

✿ Beauty product yang anda amat suka & effective ?
Maybelline. Sangat berkesan dan memuaskan. Tapi kena ikut kulit jugak, ada kulit yg tak sesuai dengan Maybelline.

✿ Website online yang jual beauty product ?
Allah, tak berapa tahu la pulak sebab memang tak pernah usha beauty product kat online -.-' 
Yang opi tahu and pernah termasuk laman web beauty product ialah TheBodyShop, Maybelline *ni pun baru je lepas google tadi -.-

✿ Benda yang perlu ada time travelling ?
Kamera DSLR and money :D

✿ Bussiness class ke economy class best lagi ?
Maybe bussiness class



You may also like

3 comments:

BELLA LEE said...

akak start guna beauty product tu waktu umur brapa?

SITI SORFIENA SYASHA said...

@BELLA LEE biloooo tah , tak ingat :D lepas SPM maybe

Diya Hanun said...

aWWW..kita samaaa..suka laki bdn cmtuuuu!!!! hahahah