I'm Done for Diploma !


Assalamualaikum semua, 

Dah lama ni tak update blog. Lama sangat, last update tahun 2014. Harini baru dapat update sebab baru teringat pasal blog. Rindu , tapi dah tak reti apa apa pasal blog. Dulu rajin la belajar code code blog , sekarang nak belajar dah tak tahu mana nak start :D

Hari ni , opi nak bagitahu kawan kawan semua yang opi dah habis belajar di UiTM Melaka , Kampus Alor Gajah dalam jurusan Fotografi dan Pengimejan Kreatif. Selama 2tahun setengah jugak la study kat sana. Macam - macam ilmu dapat. Kenangan pun macam macam dah tercipta kat sana :) 

Bulan 5 nanti , inshaAllah , opi akan konvo di UiTM Melaka ;) Doakan opi semoga berjaya di dunia dan akhirat ye kawan-kawan :) 

Thanks.




You may also like

No comments: