BeeTalk best ke ?

Assalamualaikum semua , hai , kita kembali semula dengan entry yg bertajuk BeeTalk best ke ?



Kita pun baru je install BeeTalk tu semalam , tapi dah selongkar dan buat research semua , hah, semangat betul sampai nak buat research bagai kan ? haha , well you know me kalau dah tak de benda nak buat , research la benda yg patut ;) Ramai kawan bertanya , "BeeTalk ni macam mana ye Sorfiena ?" "Best ke ?" "Apa je ?" "Haram jadah aku tak faham nate ni" "Apa benda whisper whisper bagai ni?" "Aku tak reti la moment dia ni" "Voice moment weii, gempak" hahaha, dan macam macam lagi. Dia tanya kita macam kita ni je yg buat BeeTalk tu -.- sabar je la . Baca dengan lebih lanjut mengenai sedikit tentang BeeTalk kayy , kalau ada salah silap sila tegur dan komen di ruangan komen :) 


We’ve looked at Feifei from China and Candidly from India before. Now meet BeeTalk from Thailand.

Thailand first, then Singapore and Malaysia. 
The company is aware how Line app dominates the Thai market. But the team believes that being based in Thailand helps it respond much faster to what the market wants. 

BeeTalk will focus on Thailand, but it’s also going after users in Singapore and Malaysia (and so the app supports English and Chinese, as well as Thai). Although those markets are smaller, the company claims it has already seen a positive response there. It has also seen some traction in Laos. In the future, BeeTalk also looks to expand to Vietnam and Indonesia.

BeeTalk’s stickers are designed by local artists. The company is not looking to partner with brands yet, which is something we’ve seen Line and KakaoTalk do with their own virtual stickers.

Ini BeeTalk punya apa nak cakap eh , hmmm, yg ada kat BeeTalk la kiranya :D

Free Calls
Enjoy unlimited talk time with your family and friends

Free Voice & 
Text Message
Chat with voice or text messages conveniently



Whisper
Send secret messages that magically disappear afterwards



Public Account
Keep up with news updates and special benefits



Buzz
Share status to friends in voice, text or photos



Look Around
Check out people nearby and add them as friends



Stickers










You may also like

8 comments:

Nurhafzhan The Rauf said...

Wow baru tau...

maisara majid said...

ape laa semua sibuk beetalk nie.. ape beza ngan wechat ape semua tuuu

SITI SORFIENA SYASHA said...

beza dia tak ketara sangat :) wechat ada Live Chat , Group Chat QR Code , Chat History Backup , Video Call , Moments , Voice Chat , Web WeChat , Emoticons , Group Chat , Shake , Look Around , Drift Bottle ,Facebook Connect . BeeTalk pon ada , tapi BeeTalk ada voice moment, wechat tak ada , ada org suka update moment guna voice mereka.

Saya hanya berkongsi apa yg orang selalu bicara .

Ayie Raintown said...

Tp sy buat voice moment langsung xde dgr voice...sakit hati je

Ayie Raintown said...

Sy dh buat voice tp xkluar langsung suara sakit hati je

Azean Fazli said...

Macam mana nak padam account nie yew?

mohamad haidir said...

Apa yg penting .. Aplikasi ni hnya sesuai untuk budak2 batak je

Anonymous said...

No matter how happy people may be with their life, stress may find its way in. Sometimes stress is so hard to control because people do not know how to go about fixing their stresses. In the following article, you are going to be given advice to help you deal with life's stresses.

[url=https://www.acheterviagrafr24.com/viagra-generique-pas-cher-inde/]viagra gГ©nГ©rique pas cher inde[/url]