Assalamualaikum Korang masih ingat kat aku tak ni ? Alaaaa , rindu lah dengan korang semua.

Aku dah lama x online blogger kan ? Erm , buat masa ni memang tak pon .
Aku rasa belum terlambat lagikan untuk aku ucap 'Selamat hari raya aidilfitri Maaf zahir dan batin' .
Hehe. *malu* sorry late . .

Dua Minggu lepas aku dah start exam , jadi tak hairanlah kan aku busy . Korang pon kena paham penderitaan hidup yg aku alami selama ini . Eceh , penderitaan konon *hehe* .

Herm , minggu second exam aku demam teruk . Bukan demam kot , tapi sakit teruk . Uuhuhuhu . Tak sihat sihat lagi sampai sekarang . *batuk* Doakan semoga aku cepat sembuh ye . Tension kot time tgh jawab exam dok uhuk uhuk uhuk . *buat muka sedih* .

Eyh , aku tak tahu apa yg aku ceritakan ni *haisyh* bt the ways , tolong doakan aku semoga cepat n good luck for exam SPM :)

Aku on9 pakai phone , rimas sikit nak type panjang panjang . Penat pulak *hehehe* In the end , semoga korang sihat sihat selalu dan bgi yang single tu , semoga korang cepat temu cinta korang . Okeyyy !!! *haha* *merepek* .