Assalamualaikum kawan-kawan blogger , facebook , twitter dan sekolah :)

Ehem , dah lama kan sorfiena x on9 blogger. yup, memang lama . Sedih betul . kat rumah internet x boleh nak bukak blogger dan yahoo -.- tension kot. so, skrg kat rumah OPAH kita. hehehe. nasib baik acik kat sini bubuh internet kat rumah opah , so . hehe. ada peluang nak update blog walaupun hanya sementara :) korang tak kisah kan ?

Ekcellykan, Sorfiena tak dpt nak join mana GA or Contest kat blog ni dah sbb lepas ni dah jarang on9 . On9 fb bolehh lah kot . tapi x selalu lahh ~
Sorfiena nak minta maaf kepada semua member yg ajak Sorfiena masuk GA korang tu, ikutkan hati memang nak ikut , tapi , tak terdaya :(

Last post from Sorfiena here :)

Sorfiena kat kg skrg ni , kat Slim River, Perak. 2 hari je . tapi . memang jem kat lebuhraya. slow giler. sesak betul . tension kot . dah lah panas nak mampus T_T'' gelap gua. haha.

ohh, ini gambar lain -.- ini gambar ka fb tadi :/

kayy fine . internet lambat -.- x dpt nak upload gambar T_________________T