Secebis Kehidupan

Assalamualaikum Korang masih ingat kat aku tak ni ? Alaaaa , rindu lah dengan korang semua.

Aku dah lama x online blogger kan ? Erm , buat masa ni memang tak pon .
Aku rasa belum terlambat lagikan untuk aku ucap 'Selamat hari raya aidilfitri Maaf zahir dan batin' .
Hehe. *malu* sorry late . .

Dua Minggu lepas aku dah start exam , jadi tak hairanlah kan aku busy . Korang pon kena paham penderitaan hidup yg aku alami selama ini . Eceh , penderitaan konon *hehe* .

Herm , minggu second exam aku demam teruk . Bukan demam kot , tapi sakit teruk . Uuhuhuhu . Tak sihat sihat lagi sampai sekarang . *batuk* Doakan semoga aku cepat sembuh ye . Tension kot time tgh jawab exam dok uhuk uhuk uhuk . *buat muka sedih* .

Eyh , aku tak tahu apa yg aku ceritakan ni *haisyh* bt the ways , tolong doakan aku semoga cepat n good luck for exam SPM :)

Aku on9 pakai phone , rimas sikit nak type panjang panjang . Penat pulak *hehehe* In the end , semoga korang sihat sihat selalu dan bgi yang single tu , semoga korang cepat temu cinta korang . Okeyyy !!! *haha* *merepek* .



You may also like

5 comments:

Anonymous said...

Savеd as a favorite, I like your sіte!
http://wwω.cookit.in/aгticle.ρhp?
id=3984
my website: Facebook fans Buy

Anonymous said...

A motivating ԁiѕcuѕsion is definіtely woгth сomment.
I belіeve that you should writе mοгe
on this subjеct, it may not be a taboo subject but gеnerally folks don't speak about these issues. To the next! Best wishes!!
Feel free to visit my homepage :: jailbreak iphone 4.2.1

Anonymous said...

Hi! I realize thiѕ іs kind оf off-toρic hоwеver I
had to ask. Does operating a well-еstablished blog ѕuch as yourѕ rеquіre a
lοt of work? I'm completely new to writing a blog however I do write in my diary on a daily basis. I'ԁ like to stаrt a blоg ѕo Ӏ
can shаre my еxperience anԁ feеlings online.
Please lеt mе κnоw if you have any
recοmmendations or tips for brand neω asρiring bloggers.
Thankyou!
Also visit my web-site ... apple unlock iphone

Anonymous said...

Тhanks for thе good writeup. It in fact uѕеd
to be а entertainment account it. Glаnce соmрlех to faг brought
agreeable from yοu! By the way, how cοuld we be
in contact?
Also visit my webpage ... online shopping shoes

Anonymous said...

I every time used to study post in news papers but now as
I am a user of web so from now I am using net for articles or reviews,
thanks to web.
My blog :: cozylilyswimwear.com