Thanks kak Pupel :)

Assalamualaikum semua !


Hari ni , sebelum bercuti , Sorfiena nak maklumkan pada kak Pupel yang Sorfiena dah dapat dah hadiah Angry Bird keychain tu :) Terima kasih kak , Lawa sangat ! Warna merah woookk :) hehe . //suka sangat :D

Sorry lambat kasi tahu kat akak sbb hari tu poslaju datang , tak dek sapa kat rumah , so , Sorfiena call balik pejabat poslaju suruh dia hantar buat kali kedua . Hari ni baru sampai :) hehe . Janji hadiahnya sampai dengan selamat :) //Alhamdulillah .

Amboi kak Pupel -___- ye ye je balut besar-besar , ingat ye ye je besowwwr :D haha . 

Sorfiena ingatkan kecik , yang macaam betul2 key chain kecil tu , baru je berangan nak taruk kat beg sekolah -- last2 , terpaksa taruk kat dalam bilik :P 

Dapat-dapat je hadiah ni , Sorfiena terus tangkap gambar adik Sorfiena dengan angry bird tuuu :) ohsemmmm ^__^ hehe


gambar ni sebenarnyer goyang teruk -- tapi , sorfiena pandai edit , sbb tu nampak tak kabur sangat kann ? tapi , mata kiri adik sorfiena tu ,  nampak sangat == haha . boleh lahh nie ^^



oke , itu  je :) maaf di atas bahasa melayu yang tak seberapa ye kawan-kawan . Sorfiena pon masih tengah belajar -- bahasa melayu memang out T_____T jangan cakap bahasa inggeris ! itu memang out first-first lagi . huhu . oke , sorfiena nak out ni , nak pergi tuisyen pulak -.- bye -






You may also like

1 comment:

Syaifuddin said...

comey kan anak kita .oppss
haha ..gurau jek .. cjill out here :D