Tahun Baru , Blog pon kelihatan Baru :)

Assalamualaikum korang semua ! Alhamdulillah , dapat juga kita bersama hari ini kan ? Walaupun sekejap .
Harap korang sihat sejahtera .
Sorry , lambat post pasal tahun baru , baru sekarang dapat idea nak kongsi apa ngan korang semua . huehuehue

Dah banyak gile perubahan kat blog ni kan ? Kalau tak nampak tu , korang memang tak prihatin betul , haha
gurau je , jangan mara . 
kepada yg baru follow blog ni , Salam kenal dari saya , ok :)
Dulu member kenal owner blog ni dengan panggilan Ash , but now , nak lebih kepada Sorfiena , nama sebenar :)
kalau nak terus panggil Ash pon boleh , tapi , lepas-lepas ni , Sorfiena akan biasakan diri guna nama sebenar k .
Hurm , Sorfiena dapat rasa something sedang berubah dalam diri Sorfiena ni , sorfiena dah mula rasa kekuatan AZAM dan KEINGINAN dalam diri Sorfiena ni . Haha , pelik semacam je ye ? Meh sini Sorfiena terangkan :)
Dulu-dulu , Sorfiena tak dek rasa kekuatan azam tu sgt , sekarang ni , bukan main lagi . haha. Azam sorfiena nak dapat A+ dalam semua Matapelajaran yg Sorfiena ambik untuk SPM nanti . Cikgu target A+ untuk kelas Akaun owhh -.- jenuh nak mengejarnye . huhu .
bagi keingginan pula , Sorfiena nak sangat dapat semua A+ dlm SPM nanti . nak sangat . nampaknye , Sorfiena kenalah berusaha lebih kearah itu kan ? dah lah form 4 dulu banyak main . haha. kena kejar balik semuanya lagi-lagi Add Math , Acc dan EA -.-'
Kita sama-sama lah berusaha untuk masa depan yehh ^_^v Fighting ye kawan-kawan . haha 
Kalau azam dan keinginan Sorfiena tercapai , kalau lah , Sorfiena nak sambung belajar lahhh :) hehe . Doakan sorfiena ye , sbb Sorfiena ni tak berapa pandai pon sebenarnye :3 Kalau usaha lebih , insyaAllah . tak dek yg mustahil kan ? :)

itu je lah nak berceloteh hari ni , lusa-lusa sambung lagi k . InsyaAllah .
// sorry ayat tonggang terbalik , Sorfiena pening skrg ni :/



You may also like

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

InsyaALLAH..moga kamu berjaya ea dear..

Neesa said...

Fight till the end! :D

capt. keon alhan said...

ur blog has a very nice look dear....moga brjya dalam spm ye...

Miss Nadya said...

cantik blog nyer...merah kelabu..:)

semoga ash berjaya..amin..:)

p/s :: akak cek email nti yer dear..:)

zahidahwahid said...

sweet...suka header tu.....good luck for and all the best you becoming exam....

tips study yang akak nak share: banyak buat exercise...beli la buku kerja banyak2..paling bagus cari yang past year punya question...tu untuk biasakan kita dengan soalan2 exam...

hanihyzaf said...

nice blog . singgah dari segmen 1000 blog terhebat . btw , nice blog . emm . follow me back dear~
http://onewanieloveice.blogspot.com

Penjual Reflesia™ said...

syieda tag kmo dear @_@

http://syiedalikes.blogspot.com/

Pendamba Mawar said...

smart ar blog :)