*26 November 2011*

   
     Okey , sebelum tu , Assalamualaikum dan Selamat Malam buat teman-teman siti yang berada di rumah.
Hurm , hari nie , hari yang paling bersejarah buat siti ! nak tahu kenapa ? ok . macam nie cerita nya ..

     Siti bangun pagi , terus pergi mandi dan terus pergi depan komputer dan terus usha blogger NI yang baru siap edit semalam :) tak tidur mengeditnya :D muahahaha, okey takk ? penat owhh but bessttt :)

     oke , lepas tu , tengahari , mama kata ada makan-makan  kat rumah pak syed . so , dengan malas nyer bergerak menyarungkan pakaian -.- eh, bukan baju kurung tauu , tak sempat nak stereka . ehehe, siti pakai tshirt n seluar jean je -.-'' 

     Now ! dah sampai dah kat kenduri tuu , OMG. akcelly , mama tak kasi tahu pon nak pergi kenduri kahwin -.- lol . turun je kereta, jalan beberapa langkah ke pintu masuk kenduri tu kannn , Ya Allah . time tu .. terpandang seorang lelaki pakai baju warna coklat kot , .. pandang je diaa.. macam kenai .. seriusly .. macam kenaii .... macam seseorang yg memang Siti suka , sayang dan minat dia sangat-sangat ! ya allah . siti pandang je diaaaaaaaa.. tak pandang orang lain pon -.- #tak tipu . dan siti tak perasan dalam khemah tuu , ramai gila orang. serius tak perasan . yang siti perasan hanya mamat sorang nie jeee :) haha, sampai macam tu sekali kann ? teruk owh -.- haha, oke. dah siap salam-salam ngan jiran-jiran kat situ , siti pandang dia lagi , AND ... " Mama !!!!!!! itu Matluthfi lahhhh !!!! Maaaaa !!!!!!!! . OMG maaa, biar betul itu diaaa maaaa :'| "  
mama siti masih tercari-cari .. lol . tak nampak ke ? -.- siti pon tunjukkan lahh kat belah kanan niee ... hahh , baru mama nampakk :) haha. siti tak berani lahh nak kata yang dia pandang siti but siti pandang dia terus ke mata -.- tak perasan tempat lain dahh . hahahaha. 
   
     Mama siti terus pergi terjah diaa. kata " Nie Matluthfi ka ?" dia dok gigit cawan macam budak-budak jaa time tuuu . haha, dia pon jawab lah " ya, kenapa ?" "lahhh , makcik minat sangat ngan hang nie . awat hang macam nie ?  haha " .. mama siti jawab n dia hanya balas dengan senyuman kott . mama terus kata yg anak makcik nie yg minat sangat ngan Matluthfi nie , 

     Aduhh , serius , siti tak tahu apa nak kata dahh , tapi , dia suka BERBORAK .. orang mintak ambik gambar ... dia maluu :) hhehe, sabor je larggg :) sekali siti mintak no phone ... dia terus kat 'sorry sorry sorryy " serius . dia asyik minta maaf je -.- btw , first time owhh , ckp depan dia -.- serius dekkkatt gilerr :) Time tu kann ,, pergh , bapak ahh , panas gileerr . serius panasss 

     Lepas siap makan , dia ajak tangkap gambar . ehh . boleh lah pulakk . maybe sbb orang ramai kat situ pun minta kott :) ehehe, thanks ya, walaupun gambar nyer tak berapa ok background nyee ... tapi , siti tetap bersyukur sbb dapat tangkap gambar dan bersembang sikit ngan Matluthfi yg siti sayang sangat nie :) ehehehe . #kalau siti tunjuk pics dia dalam phone siti tu  -.- apalah agaknya reaksi dia kann? maybe macam nie kott 

     Bro ! siti nak cakap terima kasihhh sangat-sangat sebab sudi berborak ngan siti walau sekejappp je :) thanks . oh ya, mama siti kata dia menyesalll .. sbb tak berborak time balik tuu ... dia ingat nak berborak kejap ngan Matluthfi :) but, it's oke . insyaAllah akan ketemu di hari lain kan ? :) Amin . 

#memories still alive with pictures and music




#be confident with yourself ! No matter what happens , just be yourself :)
#lol . muka tak boleh bla je -.-'.

siti bukan nak batak sangat .. just nak keep in touch je . siti cepat lupa .
oh ya ! sorry ter-excited sikit . cerita pon macam ape je . bhahaha.

#sorry Bro Aiman  sebab tak intro pasal Aiman sangat kat entry ni :/

# maaf ! hati sedang berbunga .. begini lah jadi nye . hehe :)

  • entry dulu guna panggilan siti kat blog-.- skrg lebih selesa guna nama opi. sbb kwn kwn semua kenal dgn nama opi . hahahha