Tagging Game #8


Before start , you all kena copy paste dia punya rules :)
1.        You must post these rules
2.        each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.        answer the question that tagger set for you in their post.And create eleven new questions for the  people you tagged to answer.
4.        you have to choose 11 people to tagged and link them on the post.
5.        go to their page and tell them you have tagged him/her
6.        no tag back !
7.        no stuff in tagging section "YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

in bahasa melayu #use translator :

1.Anda mesti pos peraturan-peraturan ini
2. setiap orang mesti post 11 perkara tentang diri mereka dalam entry mereka.
3. menjawab soalan bahawa tagger menetapkan untuk anda dalam jawatan mereka dan mewujudkan sebelas soalan baru bagi orang-orang yang anda tagged untuk menjawab.
4. anda perlu memilih 11 orang untuk ditag dan link mereka di jawatan itu.
5. pergi ke halaman masing-masing dan memberitahu mereka anda telah ditandai dia / dia
6. tiada tag kembali!
7. tiada bahan di tag bahagian "anda ditanda JIKA ANDA MEMBACA INI" ANDA sah (aka BENAR, AMANAH DENGAN KEJUJURAN SEMUA) telah ditandai 11 orang


11 about me you must know ! 

  I love  RED colour very much .
 Like Block B very much and attitude mereka hampir sama ngan saya :) #haha
 If I get internet, I will not be easy to leaving it .
 First sister from 7 siblings . #ramai lah juga
 Always with my earphone #music is ma life .
 Love edit pictures .
 Obsessed with Matluthfi and K-pop #muahaha
 Likessss sleepingggg #haha
 Like Korea , Japan n Chinese very much . 
  Have a serious illness . #really serius .
 Like to blogging . #aku suka lagu blog aku sebenarnya -.-

okey , this is eight tagging from  

1 - korang rasa aku macam mana ?
~ simple , penyayang , baik hati , nice and lovely .

2 - 3 wish korang
~ bila lah nak dapat DSLR ni ?
~ nak berjaya di dunia dan di akhirat .
~ nak hantar mama n papa pergi mekah .

3 - korang rasa nak makan apa sekarang ni ?
~ maggi -.-'

4 - bestie ke boyfie ? reason .
~ shortcut sgt lah dik , akak tak paham . huhu

5 - favourite quotes please ? hihi
~ Keep a smile on your face and let your personality be your autograph.
~ A smile takes but a moment, but the memory of it lasts forever.
~ Smile – it’s the second best thing you can do with your lips.
~ A friendly look, a kindly smile, one good act, and life’s worthwhile.
~ Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.
~ Don't walk in front of me, I may not follow.
Don't walk behind me, I may not lead.
Walk beside me and be my friend.
~Friend - a person known well to another and regarded with liking, affection and loyalty.

6 - prefer math ke science ?
~ both

7 - twitter ke fb ?
~ blog . haha

8 - aaron aziz ke shah rukh khan ?
~ of course aaron aziz lah dear :) shah rukh khan sikit-sikit ja :)

9 - 3 benda yg paling korang tak suka 
~ internet lembab , time hp tak dek topup dan orang masuk bilik then kejut ash suruh bangun dari tidur -.-'

10 - 5 orang yang paling korang sayang ;)
~ mom , dad , sisters , friends , and familys

11 - do you love me ? hihi ;)
~ of course dear ^__^ 



done n sorry malas nak tagging back --

credit doddle : Apit


You may also like

No comments: