Jum Tukar Link !


Assalamualaikum :)


Hari ni ash nak join satu aktiviti ni , nama aktiviti ni , exchange link .
dia punya exchange banyak best owh , dia kata mcm nie .
aku tak letak link berderet-deret macam kebanyakan orang lain buat tapi cara aku ialah dengan menjadikan gambar itu sebagai link.. rujuk kat [SINI]
tengok ! best kan :) haha . so , apa lagi ? tak kan tak nak join kottt -__-'

ok, ash nak exchange link dengan Gulai Tempoyak Ikan Patin dan aku nak guna gambar seperti di bawah.. thanks!


a'ah , ya , gambar Profile Picture kat fb -..-'



You may also like

1 comment:

Miss Nadya said...

eh senget2..hehe..nad pon join..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/exchange-link-dengan-gulai-tempoyak.html