Freebies : Gambar ulzzang

Hari ni nak buat freebies . boleh kan ? nama pon freebies kan ? ambik je lah , tak perlu credit :)
jangan jadi macam orang tu , ash ada jumpa hari tu , dia buat freebies header , lepas tu , dia dok kata dosa kalau ambik dan buat cara sendiri . lepas tu , dia suruh credit . I will make you shame lah . macam -macam . siot , baik hang tak yang buat freebies kalau hang buat orang rasa serba salah nak copy header hang tu -.-'
#sorrykalauterasa.














oke . 10 dulu , esok-esok sambung lagi .
just klik kat URL pics tu je kalau nak copy :)
thanks 


You may also like

4 comments:

Nyny said...

Wahh lawa semua tu . Saya amik k :)

afa said...

laaa. ada jugak orang yang macam tu kan. ? aku lebih rela tak amik. btw lawa doh gambar nie. :)

Fiena + Qiena said...

@Nyny ambik ambik , jangan tak ambik :)

Fiena + Qiena said...

@afa ada je -.- ' hahaha, lawakann ? aku suka owhh ^^