TUTORIAL : NEON HIGHLIGHT II


ahahaa, sorry weyh , aku guna pics kau , akcelly , aku guna pics kau sbb kau yang mintak tutorial nie . hehe
ok , tutor nie ash copy dari kawan ash , iaitu Leeya . dia kata dia reka khas , sbb tu ash kreditkan untuk dia . haha.
tengok gambar kalau tak tahu apa diaa ..


Let's start ..

1 . Design > Edit HTML
2 . Cari kod nie
a:link
3 . Pastekan kod nie ATAS a:link

::-moz-selection {
color:#000000;
text-shadow: 2px 2px 4px #000000;
text-shadow: 0 0 0.5em #00000, 0 0 0.5em #00000;
}
::selection {
color:#000000;
text-shadow: 2px 2px 4px #000000;
text-shadow: 0 0 0.6em #000000, 0 0 0.6em #000000;
}

4 . Preview and Save jika tiada error ..

p/s : yang di bold kan , sila tukar . Pastikan semua sama :)
code color boleh cari di SINI


You may also like

1 comment:

Ronaldhrah Wisely said...

pandainya main kod-kod html ni..
boleh buat game dah ^,^
macam hacker dah ^^

p/s : jangan riso, ini slang saya dan geng2 kat skolah