OMG ! Terserempak dengan ....

/
22 Comments

*26 November 2011*

   
     Okey , sebelum tu , Assalamualaikum dan Selamat Malam buat teman-teman siti yang berada di rumah.
Hurm , hari nie , hari yang paling bersejarah buat siti ! nak tahu kenapa ? ok . macam nie cerita nya ..

     Siti bangun pagi , terus pergi mandi dan terus pergi depan komputer dan terus usha blogger NI yang baru siap edit semalam :) tak tidur mengeditnya :D muahahaha, okey takk ? penat owhh but bessttt :)

     oke , lepas tu , tengahari , mama kata ada makan-makan  kat rumah pak syed . so , dengan malas nyer bergerak menyarungkan pakaian -.- eh, bukan baju kurung tauu , tak sempat nak stereka . ehehe, siti pakai tshirt n seluar jean je -.-'' 

     Now ! dah sampai dah kat kenduri tuu , OMG. akcelly , mama tak kasi tahu pon nak pergi kenduri kahwin -.- lol . turun je kereta, jalan beberapa langkah ke pintu masuk kenduri tu kannn , Ya Allah . time tu .. terpandang seorang lelaki pakai baju warna coklat kot , .. pandang je diaa.. macam kenai .. seriusly .. macam kenaii .... macam seseorang yg memang Siti suka , sayang dan minat dia sangat-sangat ! ya allah . siti pandang je diaaaaaaaa.. tak pandang orang lain pon -.- #tak tipu . dan siti tak perasan dalam khemah tuu , ramai gila orang. serius tak perasan . yang siti perasan hanya mamat sorang nie jeee :) haha, sampai macam tu sekali kann ? teruk owh -.- haha, oke. dah siap salam-salam ngan jiran-jiran kat situ , siti pandang dia lagi , AND ... " Mama !!!!!!! itu Matluthfi lahhhh !!!! Maaaaa !!!!!!!! . OMG maaa, biar betul itu diaaa maaaa :'| "  
mama siti masih tercari-cari .. lol . tak nampak ke ? -.- siti pon tunjukkan lahh kat belah kanan niee ... hahh , baru mama nampakk :) haha. siti tak berani lahh nak kata yang dia pandang siti but siti pandang dia terus ke mata -.- tak perasan tempat lain dahh . hahahaha. 
   
     Mama siti terus pergi terjah diaa. kata " Nie Matluthfi ka ?" dia dok gigit cawan macam budak-budak jaa time tuuu . haha, dia pon jawab lah " ya, kenapa ?" "lahhh , makcik minat sangat ngan hang nie . awat hang macam nie ?  haha " .. mama siti jawab n dia hanya balas dengan senyuman kott . mama terus kata yg anak makcik nie yg minat sangat ngan Matluthfi nie , 

     Aduhh , serius , siti tak tahu apa nak kata dahh , tapi , dia suka BERBORAK .. orang mintak ambik gambar ... dia maluu :) hhehe, sabor je larggg :) sekali siti mintak no phone ... dia terus kat 'sorry sorry sorryy " serius . dia asyik minta maaf je -.- btw , first time owhh , ckp depan dia -.- serius dekkkatt gilerr :) Time tu kann ,, pergh , bapak ahh , panas gileerr . serius panasss 

     Lepas siap makan , dia ajak tangkap gambar . ehh . boleh lah pulakk . maybe sbb orang ramai kat situ pun minta kott :) ehehe, thanks ya, walaupun gambar nyer tak berapa ok background nyee ... tapi , siti tetap bersyukur sbb dapat tangkap gambar dan bersembang sikit ngan Matluthfi yg siti sayang sangat nie :) ehehehe . #kalau siti tunjuk pics dia dalam phone siti tu  -.- apalah agaknya reaksi dia kann? maybe macam nie kott 

     Bro ! siti nak cakap terima kasihhh sangat-sangat sebab sudi berborak ngan siti walau sekejappp je :) thanks . oh ya, mama siti kata dia menyesalll .. sbb tak berborak time balik tuu ... dia ingat nak berborak kejap ngan Matluthfi :) but, it's oke . insyaAllah akan ketemu di hari lain kan ? :) Amin . 

#memories still alive with pictures and music




#be confident with yourself ! No matter what happens , just be yourself :)
#lol . muka tak boleh bla je -.-'.

siti bukan nak batak sangat .. just nak keep in touch je . siti cepat lupa .
oh ya ! sorry ter-excited sikit . cerita pon macam ape je . bhahaha.

#sorry Bro Aiman  sebab tak intro pasal Aiman sangat kat entry ni :/

# maaf ! hati sedang berbunga .. begini lah jadi nye . hehe :)

  • entry dulu guna panggilan siti kat blog-.- skrg lebih selesa guna nama opi. sbb kwn kwn semua kenal dgn nama opi . hahahha



You may also like

22 comments:

Shazana Zainal said...

hahahahaha bapak best gila weh !!! xDDD weh, yg kanan tu siapa? aiman hakim eh? *_*

Useriez said...

peminat no1 mat lutfi ni..!

nurul atiqah said...

Bestnya dia!!! Patutlah blog penuh dengan gambar mat lutfi. Jealousnyaa >.<

Zila Nora said...

wah..berttuah nye dapat jumpa matlufi..haha...awesome..:)
jangan nanti tidur tak kenyang, makan tak basah, mandi tak lena kalau asyik teringat matlifi tu..HAHA..

nita said...

besh nyerrr !!! nak jugakk !!!! besh3! tapii, nita punn pminat no stu dye jugakk,,,, sjak bile kite share tmpt nieyhh ??? haha !

Cik tikah said...

erk!!! bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Elya Afandy said...

ya Allah best nyaaaaaa :D

MiMiEy :) said...

comel jer matluthfi .
untunglah dpt jumpa dia

Mohd Zakwan said...

eceh ..suka le tu :D
Blog Mohd Zakwan :)

SarahQistina ❤ said...

Wow, bestlah kan dapat jumpa orang yang kite minat. Cakap depan-2 pulak tu >,<

noni said...

woah, dapat jumpa mat lutfi eh, untung gila,,, best best,, hehe, jgn lupa singgh blog sy :)

mira maisara said...

untunglah dapat jumpa matlutfii..untunglahhh

yana said...

Salam perkenalan dtg dari segmen cik bunny blogwalking kat cne...hehehe.. 。◕‿◕。.Follow awk sekali ye..

Ouh Lalla ♥ said...

wahh ! Jeles nya :/

Lady Shana Sweet said...

Huhu adek aku sorg nih dah angau ngn matluthfi rupanya.. ish ish ish

Ieya Nadiya said...

bestnye .. nak jgak >_<

Sabrina SA said...

wargghhhhh ina minat gila dengan mat luthfiii !!!! T-T

leya yeolly said...

syok gila jumpa dia. ahhhhh jelesnya.

Kim Chaa said...

Arggggggggggghhhhhhh .. bestnyaaa T.T

EYJA MASLIZA said...

ya Allah untungnya!!! *berjurai ayaq mata tengok gambaq opi dengan lutepi!. huwaaaa (((nak jugak!))_

Wanie Seuk said...

wahhh.. untungnyaaa.. mat nah datang maktabb.. tapi dia larii bila ada girl jrit nama diaa.. takut krna srbu.. ahahahah rugii gilaa masa tuuu. anyway nak jmput awak singgah blog saya.. cuci mata tngok kain sngkt.. harga mmg superb murahh.. thanks kalau sudi http://wanieseuk.blogspot.com/2016/01/songket-sarawak-preview-part-2.html

Aisyah Sukor said...

serius jeles......